Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Wszystko super.

    Katarzyna, 08 grudzień 2018
    Dziekujemy za opinie ! Zespół KEBSON.pl™

    Ok

    Mariusz, 22 listopad 2018
    dziekujemy za opinie Zespół KEBSON.pl™

    Po złożeniu zamówienia online i zadzwonieniu pani która odebrała była bardzo nie miła nie kulturalna oraz chamska.

    Joanna, 06 listopad 2018
    Bardzo prosze o maila z dokladnym opisem sytuacji oraz zacytowaniem rozmowy na kontakt@kebson.pl Zespół KEBSON.pl™

    Bardzo dobre wymarzone kebaby

    Jakuba, 21 wrzesień 2018
    dziekujemy za opinie :) Zespół KEBSON.pl™

    Jedzenie smaczne, ciepłe i na czas :)

    Patrycja, 27 czerwiec 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko ok. Tylko długi czas oczekiwania

    Paulina, 31 maj 2018
    dziekujemy za opinie pozytywna.
    Zazwyczaj dowozimy w ok 30-50 minut, ale niestety gdy na raz ludzie sie rzucają na żarełko :) to czas dostarczenia sie wydłuża... Prosze jednak miec pewnosc, ze robimy co w naszej mocy aby czas byl jak najszybszy.
    Niestety nie jestesmy w stanie nic zrobic w sytuacji gdy np, przez kilka godzin mamy po 4 zamowienia na godzine a pozniej w ciagu 10 minut przyjmujemy 30 zamowien ....i najgorsze jest to, ze nie da sie przewidziec kiedy to bedzie bo jest to bardzo rozna pora... Zespół KEBSON.pl™

    Brak

    Dominika, 28 kwiecień 2018
    dziekujemy za opinie :) Zespół KEBSON.pl™

    ZAWSZE GIT ;)

    Jan, 18 kwiecień 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    wszystko super ;)

    Małgorzata, 06 kwiecień 2018
    dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybko i smacznie. Dostaliśmy godzinę przed czasem zamowienie

    michał, 19 marzec 2018
    Dziekujemy za opinie :) Mielismy wczoraj bardzo duzo zamowien z racji zamknietych sklepow, wiec nie chcielismy obiecywac szybkich dowozow, ale staralismy sie jak moglismy aby bylo jak najszybsze co sie udało :) Zespół KEBSON.pl™

    brak pełnego zamówienia

    Kuba, 03 marzec 2018
    Czy dzwonil Pan od razu do lokalu w tej sprawie? Prawdopodobnie kierowca sie pomylil wiozac 2 zamowienia na raz i jedna z reklamowek dal pewnie innej osobie zamiast Panstwu...
    W takich sytuacjach zamiast pisac opinie wypadaloby zadzwonic i wyjasnic sprawe. W ciagu 2 lat funkcjonowania mielismy kilka takich sytuacji i zawsze gdy ktos dzwonil od razu wyjasnialismy sytuacje i w ciagu kilkunastu minut szybko dowoziismy reszte zamowienia nawet jezeli musielismy ja ponownie dla Panstwa wykonac. Zespół KEBSON.pl™

    Polecam

    Łukasz, 26 luty 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Super!

    paweł, 22 luty 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybko i smacznie polecam

    Dawid, 18 luty 2018
    bardzo dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Jest głód i jest mega pyszna sałatka 😊😊😊😊

    Joanna, 11 luty 2018
    Jest głód -> jest KEBSON.pl -> jest 😊 Zespół KEBSON.pl™

    Najlepszy kebab w mieście i ten sos serowy :)

    Michał, 10 luty 2018
    Dziekujemy za opinie. Cieszymy sie ze smakuje:) prosimy nas polecac;) Zespół KEBSON.pl™

    Gdybym miał stworzyć klasyfikację najlepszych kebabów jakie jadłem w życiu to kebab królewski z Kebsona otwierałby tę listę. Mistrzostwo świata!

    Maciej, 29 styczeń 2018
    Bardzo dziekujemy:) Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko ok

    marcin, 26 styczeń 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybko, smacznie, miło ;) Polecam!

    Adrian, 24 styczeń 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybka realizacja miła obsługa dobre jedzenie. Polecam

    Dawid, 21 styczeń 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Żadnych uwag super jedzonko i dostawa oraz miły kontak

    Sebastian, 11 styczeń 2018
    Barrrrdzo dziekujemy i zapraszamy ponownie :) Zespół KEBSON.pl™

    Troszkę zimne i wysuszona bułka, ale można to zrzucić na barki masy zamówień 1 stycznia. Kebab w smaku jednak jak zawsze genialny.

    Maciej, 04 styczeń 2018
    Dziekujemy za wyrozumiałość. 1 stycznia to bedzie z pewnoscia pamiętny dla nas dzien :) Zespół KEBSON.pl™

    Wszysko w najlepszym porządku

    Karol, 29 grudzień 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Zamówienie dostarczone przed czasem, wszystko pycha! :)

    Mateusz, 21 grudzień 2017
    :):) Zespół KEBSON.pl™

    Szybka obsługa a jedzenie idealnie trafiło w gusta zamawiających. Polecamy ;)

    Paweł, 16 grudzień 2017
    Bardzo dziekujemy za opinie :) i zapraszamy ponownie! Zespół KEBSON.pl™

    Szybko i smacznie

    Piotr, 11 grudzień 2017
    bardzo dziekujemy za opinie :) Zespół KEBSON.pl™

    Nieprzyzwoicie dobre. Aż ślinka cieknie na samą myśl o kolejnym zamówieniu.

    Łukasz, 09 grudzień 2017
    :) cieszymy sie niezmiernie Zespół KEBSON.pl™

    Pychotka <3

    Mariola, 03 grudzień 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Jak zawsze pysznie i z ekspresową dostawą :)

    Mariola, 11 listopad 2017
    Dziekujemy bardzo :) Wdrożyliśmy wlasnie nowy system obslugi dowozu do klienta, dzieki czemu dostawy powinny byc duuuuzo szybsze:)
    Zespół KEBSON.pl™

    Jak zawsze pysznie :) Dziękuję za pyszne jedzonko :) Najlepszy kebab w mieście

    Mariola, 05 listopad 2017
    Bardzo dziekujemy !!!!!!!!!! Zespół KEBSON.pl™
  • Nie dość, że zimne to jeszcze włosy w kebabie. Nie polecam!

    Beata, 01 grudzień 2018
    Bardzo przepraszamy !!!!!!!!!!!! Prosimy o drugą szansę. Taka sytuacja oczywiscie nie powinna miec miejsca. Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko było w porządku pyszne kebaby

    Przemysław, 13 listopad 2018
    bardzo dziekuje za napisanie recenzji :) Zespół KEBSON.pl™

    Polecam !!

    Monika, 28 październik 2018
    Dziekujemy za opinie :) Zespół KEBSON.pl™

    debeściak zawsze!

    cezary, 08 sierpień 2018
    dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Super!

    Paulina, 23 czerwiec 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko pięknie ładnie

    Gabriela, 12 maj 2018
    dziekujemy Zespół KEBSON.pl™

    Bardzo sprawnie i smacznie :)

    Michał, 22 kwiecień 2018
    dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Jak zawsze pycha :)

    Mateusz, 15 kwiecień 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybko sprawnie dobrze !

    Marcin, 25 marzec 2018
    Dziekujemy za opinie :) Zespół KEBSON.pl™

    Zamówienie złożone około godziny 14 z prośbą o dostawę na 16. Przyszło o 17 i było zimne, na pytanie telefoniczne kiedy przyjdzie zamówienie, bo już myśleliśmy że nie przyjdzie wcale i Pani bardzo opryskliwie powiedziała że wyśle jak będzie gotowe i się rozłączyła. Nie polecam.

    Adrian, 09 marzec 2018

    polecam

    ELPOS, 27 luty 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    👍

    marcin, 26 luty 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko Ok super obsługa

    michał, 18 luty 2018
    bardzo dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Najlepszy sos serowy

    Kamila, 12 luty 2018
    Dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Mięsa w dużym kebabie tyle co kot napłakał

    Bartosz, 10 luty 2018

    Po raz pierwszy jestem średnio zadowolony. Kebaby zimne, a do tego w jednym z nich praktycznie cała zawartość była w sreberku, a nie w bułce. Owszem, nie problem wrzucić to do środka, ale tak być nie powinno.

    Maciej, 10 luty 2018
    Bardzo dziekujemy za sugestie. Niestety czasem mimo najszczerszych starań może coś nie wyjść...
    Dziekujemy rowniez za poprzednie pozytywne oceny do zamowien: nr 4886657 oraz 4779868
    ... i prosimy jezeli to nie problem o wystawienie opinii do pozostalych Panstwa zamowien tzn m.in. 4857959 , 4750630 , 4679675 , 4487278 Zespół KEBSON.pl™

    Brak

    Paweł, 28 styczeń 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Bardzo dobra kebaby

    Esen, 25 styczeń 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybko i smacznie

    Maciej, 23 styczeń 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko pyszne jak zawsze

    ELPOS, 16 styczeń 2018
    :):) Zespół KEBSON.pl™

    Kozak

    Jan, 07 styczeń 2018
    dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Na mega głód kebson jest niezawodny 😊😊😊😊 i jaka mila obsługa...😊😊😊😊

    Joanna, 31 grudzień 2017
    dziekujemy za opinie :) Zespół KEBSON.pl™

    Na czas, ciepłe i pyszne :)

    Patryk, 28 grudzień 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Polecam.

    Kamila, 17 grudzień 2017
    dziękujemy i zapraszamy ponownie :) Zespół KEBSON.pl™

    Dojechał ciepły, smaczny i cały ;) ...jak brak pomysłu na obiad, a dopadł głód i w portfelu brak gotówki, to można zapłacić kartą, a więc rewelacja ;)

    Adrian, 13 grudzień 2017
    polecamy sie :) Zespół KEBSON.pl™

    .

    Mariola, 10 grudzień 2017
    Dziekujemy za opinie :) Zespół KEBSON.pl™

    Na spodzie kubełka zawsze same warzywa :C

    Piotr, 05 grudzień 2017

    Jedzenie pychaaa, obsługa Suuuper :)

    Mateusz, 28 listopad 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Pyszne, szybka dostawa :)

    Sebastian, 07 listopad 2017
    Bardzo dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    +

    Andrzej, 02 listopad 2017
    dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™