Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Kebsy słabe mało mięsa i sama kapusta pekińska.

    Łukasz, 01 październik 2017

    Przepraszamy, mozliwe z pracownik nie dolozyl nalezytej starannosci przy wykonywaniu tego zamowinia. Prosimy dac nam druga szanse! Jezeli cos bedzi nie tak przy kolejnym prosze napisac na zamowienia@KEBSON.pl a wtedy z pewnoscia nalezycie sytuacje rozwiazemy, ale mysle ze to nie powinno sie juz powtorzyc.

    Zespół KEBSON.pl™

    bardzo fajne. polecam sos piri piri

    Adam, 14 wrzesień 2017

    Brak możliwości zapłaty online przez bank PKO BP

    Sylwia, 10 wrzesień 2017

    Dziekuje za informacje. Sprawdzimy to!

    Zespół KEBSON.pl™

    Odejmuje gwiazdkę za długi czas oczekiwania oraz za zbyt mocno spieczoną bułkę, poza tym wszystko ok ;)

    Klaudia, 06 wrzesień 2017

    Dzieki za opinie oraz sugestie nad czym musimy popracować!

    Zespół KEBSON.pl™

    git

    LAtynos, 30 sierpień 2017

    :)

    Zespół KEBSON.pl™

    Dghhff

    Radosław, 22 sierpień 2017

    b. długi czas oczekiwania - ok. 2h

    Łukasz, 16 sierpień 2017

    Dziekujemy za opinie. Przeparszamy za dluzszy czas oczekiwania. Zapewniamy, ze ok. 2 h zdarza sie bardzo rzadko.

    Zespół KEBSON.pl™

    W piątek namówiłem prawie cały office do zamówienia kebabów w tortilli i frytek - każdy został najedzony i zadowolony! Dostaliśmy też gratisy co sprawiło dodatkową przyjemność :) Polecam

    Kanstantsin, 12 sierpień 2017

    :)

    Zespół KEBSON.pl™

    Jak zwykle super :)

    Krzysztof, 15 lipiec 2017

    :)

    Zespół KEBSON.pl™

    Frytki trochę zaparowane i nie chrupiące, ale Kebab super!

    Kanstantsin, 10 lipiec 2017

    Dziękuję za opinie.
    Niestety jeżeli chodzi o frytki to pakujemy świeżo wypiekane- cieplutkie i w dostawie jeszcze parują- próbowaliśmy już kilku rodzajów opakowań.
    … a jeżeli by trochę poleżały to by stygły co też nie jest dobre…
    Jeżeli ma Pan jakiś pomysł lub sugestie bardzo prosimy o maila.
    pozdrawiamy!

    Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko super. Szybka dostawa, wygodne zamówienia online :)

    Bartosz, 04 lipiec 2017

    :)’

    Zespół KEBSON.pl™

    Jak zawsze pysznie, ale ostatnio w królewskim nie miałem jalapenio a w wymarzonym dodana była sałata a wcale nie chciałem. takie drobne uwagi

    Michał, 02 lipiec 2017

    Dziekuje za opinie i sugestie :)

    Zespół KEBSON.pl™

    Tylko spodziewałem się że ten najostrzejszy sos będzie mocniejszy ;-)

    Łukasz, 26 czerwiec 2017

    Piri piri? Ojj to nastepnym razem mozna poprosic o wiecej sosu i np. Dodatkowe papryczki jalapeno;)

    Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko OK

    Marek, 09 czerwiec 2017

    dziekujemy za opinie

    Zespół KEBSON.pl™

    Dostawa Mega Express :)))))))))))))))))))))

    Marek, 02 czerwiec 2017

    :)

    Zespół KEBSON.pl™

    supcio bylo

    Andrzej, 13 maj 2017

    :)

    Zespół KEBSON.pl™

    W dostawie dajcie trochę cieplejsze i będzie idealnie. ;-)

    Rafał, 06 maj 2017

    Dziękujemy za opinię :) Zrobimy co w naszej mocy.

    Zespół KEBSON.pl™

    Kierowca 2 minuty przed czasem a jedzenie bardzo zimne :( Słabo

    Konrad, 22 kwiecień 2017

    Bardzo prosimy o kolejną szansę. Zawsze staramy się dostarczać jedzenie jak najszybciej i aby pozostawało ciepłe… ale od czasu do czasu niestety tak bywało, że i tak dojeżdżało już nie najcieplejsze mimo wysiłku i staranności z naszej strony i dlatego właśnie dzisiaj kupiliśmy “podgrzewaną komorę do zamontowania w samochodzie” do przewożenia posiłków. Jutro lub pojutrze zostanie zamontowana i mamy nadzieję, że zda ona egzamin, aby już kompletnie wyeliminować takie sytuacje.

    Zespół KEBSON.pl™

    Po ,,przygodzie'' ze zmianą bułek znów jest PYSZNIE :) Doskonałe proporcje mięsa, warzyw i sosu :) Aż ślinka leci na samo wspomnienie :) Mega + za szybką reakcję na sugestie klienta.

    Mariola, 21 kwiecień 2017

    Dziękujemy za ocenę! Staramy się jak możemy :)

    Zespół KEBSON.pl™

    Wyjątkowo zepsute zamówienie. Bułka była zupełnie inna niż zawsze i nie grilowana. Zamawiam często i pierwszy raz zdażyło mi się dostać kebab zrobiony na ,,odwal się''

    Mariola, 20 kwiecień 2017

    Przepraszamy. Próbowaliśmy zmienić dostawcę bułek na – nie ukrywamy- trochę tańsze i słyszeliśmy wiele opinii, że również smaczniejsze…
    ale po 2 dniach zrezygnowaliśmy z nich bo niestety nie grillują się tak jak powinny i nie wychodzą tak smacznie jak poprzednie- także od razu już wróciliśmy do poprzednich.
    Kebab jednak zapewniam nie był zrobiony na odwal się, ale wraz z przeprosinami za gorszą bułkę i możliwe, że niechcący gorzej przygotowane zamówienie wysyłamy na Pani nr telefonu kod rabatowy na kolejne zamówienie.
    Dziękujemy również za rzeczowe opinie bo to właśnie dzięki nim możemy reagować na niedociągnięcia i się doskonalić oraz sprawdzać czy trafiamy w gusta naszych gości.
    pozdrawiamy serdecznie!

    Zespół KEBSON.pl™

    Bardzo dobry kebab. Szybka dostawa i gratis mirinda. Polecamy

    Paweł, 03 kwiecień 2017

    Polecamy się na przyszłość :)

    Zespół KEBSON.pl™

    Dostawa bardzo szybko. Kebab bardzo dobry, napewno jeszcze nie raz stąd zamówie :)

    Klaudia, 27 marzec 2017

    Zapraszamy ! :)

    Zespół KEBSON.pl™

    Szybko, smacznie i z gratisem za poslizg ;)

    Maja, 22 luty 2017

    Cieszymy się, że smakowało :)

    Zespół KEBSON.pl™

    Kebab bardzo dobry, smaczne mięso. Kolejne zamówienie i dowóz znów się spóźnił jakieś 7 minut. Oprócz tego wszystko super.

    Radosław, 01 luty 2017

    Po raz kolejny zamówienie opóźnione i zimne, a szkoda bo kebab dobry. Na dowóz więcej nie zamówię, w lokalu jak najbardziej.

    Tomasz, 23 styczeń 2017

    Kebab był przepyszny, ale rozmiar zapiekanki troche mnie rozczarował (kartonik 1,5x większy od samej zapiekanki) :p

    Marek, 02 wrzesień 2016

    Nasze zapiekanki zawsze są tej wielkości, a ostatnio przypadkowo dostaliśmy większe kartoniki, więc tak wyszło. Swoją drogą jeżeli ktoś wie skąd dostać jeszcze większe bułki do zapiekanek to niech do nas napisze bo moglibyśmy wprowadzić też większe, ale nigdzie nie można dostać smacznych dłuższych bułeczek w Białymstoku…/ pozdrawiamy :)

    Zespół KEBSON.pl™
  • Odbieram gwiazdkę za błąd w zamówieniu. Jak zawsze prosiłam o wymianę ostrych papryczek na ser feta, tym razem ktoś nie wysłuchał mojej prośby, poza tym jak zawsze ok.

    Klaudia, 24 wrzesień 2017

    Bardzo przepraszamy, widocznie pracownik nie zauważył tej notatki lub po przeczytaniu po chwili zapomniał przez zamiszanie spowodowane dużą iloscia zamowien w tamtej chwili … no cóż jesteśmy tylko ludzmi…. jeszcze raz przepraszamy!

    Zespół KEBSON.pl™

    .

    LAtynos, 11 wrzesień 2017

    :)

    Zespół KEBSON.pl™

    Uwagi Prosimy napisz kilka słów

    LAtynos, 07 wrzesień 2017

    dziekuje za 5 gwiazdek :)

    Zespół KEBSON.pl™

    Jak zawsze NAJLEPSZE!! :)

    Klaudia, 31 sierpień 2017

    :) :)

    Zespół KEBSON.pl™

    Kebaby super, polecam wymarzony.

    Krzysztof, 27 sierpień 2017

    :)

    Zespół KEBSON.pl™

    wszystko super

    Aneta, 17 sierpień 2017

    :)

    Zespół KEBSON.pl™

    Kebaby raczej przeciętne. Błędy w formularzach przy płatności online... Duużo do poprawienia.

    Paweł, 14 sierpień 2017

    dziekujemy za opinie i bardzo prosimy o napisanie maila na kontakt@kebson.pl co dokladnie jest wg Pana do poprawienia oraz jakie bledy sa w formularzach ?

    Zespół KEBSON.pl™

    Komentarz poprzedni został usunięty dlatego dodałem też na google, w kebabach mini było bardzo mało mięsa znacznie mniej niż jest to opisane. (...) co znaczy, że działa źle płatność online? w jakim sensie przepisywać?gdzie?(...) pominę fakt, że odpowiedź dostałem z błędami ortograficznymi. Proszę wejść i se sprawdzić lub zapytać Pani, której tłumaczyłem na czym polega problem przez 20 minut wiszenia na słuchawce !

    Mateusz, 31 lipiec 2017

    git

    Krzysztof, 12 lipiec 2017

    :)

    Zespół KEBSON.pl™

    Niestety kebaby były zimne i mało sosu. Proszę ponownie nie usuwać opinii.

    Rafał, 04 lipiec 2017

    Prosze nastepnym razem zaznaczyć, aby dodać dużo sosu.

    Zespół KEBSON.pl™

    Q

    Agnieszka, 03 lipiec 2017

    :)

    Zespół KEBSON.pl™

    mniam,duużo mięsa

    Bartosz, 27 czerwiec 2017

    :)

    Zespół KEBSON.pl™

    Albo nowego kucharza macie albo niewiem co jest ale wczoraj do pizzy zamiast sosu zwyklego pomidorowego dostalam pikantny barbecue i cala pizza poszla do kosza bo nie jemy pikantnych potraw a dzisiaj zamawiane frytki byly blade i twarde a polowa salaty lodowej w tortilli byla juz ciemna. Pozdrawiam

    Justyna, 25 czerwiec 2017

    Bardzo przepraszamy, za tą sytuacje. Faktycznie mamy nowego pracownika. Dziękujemy za opinie- dzieki temu wiemy na co mu zwrocić uwagę. Mam nadzieję, że skorzystają jeszcze Panstwo z naszych usług.

    Zespół KEBSON.pl™

    Zamówienie zostało opóźnione prawie godzinę później i nie miał prawa do zniżki, pizza była dobra!

    Hugo, 05 czerwiec 2017

    Bardzo przepraszamy, faktycznie Panstwa zamówienie było opóźnione z powodu mega duzej ilosci zamowien w tamtym okresie (chociaz lokal otwarty jest do 1 to wczoraj zostalismy do 3) Jeszcze raz przeprszamy i wysylamy smsem kod znizkowy. pozdrawiamy!

    Zespół KEBSON.pl™

    Szybka dostawa i pyszne jedzenie

    Paulina, 15 maj 2017

    Bardzo dziękujemy za opinię :)

    Zespół KEBSON.pl™

    Zazwyczaj długi czas oczekiwania na zamówienie.

    Aleksandra, 12 maj 2017

    Dziękujemy za komentarz i sugestię. Czas oczekiwania to w 90% zamówień ok 50 minut, ale w chwilach dużego ruchu niestety się wydłuża do ok. 1h20min czego niestety nie jesteśmy w stanie obejść ponieważ w bardzo różnych godzinach zdarzają się takie chwile większego ruchu i trwają jedynie ok. 1-2h więc nie ma możliwości zatrudnienia na ten czas dodatkowego kierowcy. Mamy jednak nadzieję, że smak naszych potraw rekompensuje czasem dłuższy czas oczekiwania. (dodatkowo dodam, że niestety Państwa adres jest trochę daleko od naszego lokalu i to też może być powodem, tym bardziej gdy są korki bo trasa do Państwa prowadzi własnie przez centrum)

    Zespół KEBSON.pl™

    Super

    Piotr, 24 kwiecień 2017

    dziękujemy i zapraszamy ponownie :)

    Zespół KEBSON.pl™

    Kebab dobry jak zawsze, niestety mniejszy niż dotychczas mimo, że zawsze zamawiam ten sam.

    Klaudia, 22 kwiecień 2017

    Dziękujemy za opinie, mozliwe ze przygotowywal go nowy pracownik. Dzieki państwa sugestii wiemy na co mamy mu zwrocic jeszcze uwage

    Zespół KEBSON.pl™

    Super

    julita, 21 kwiecień 2017

    Dziękujemy i zapraszamy ponownie :)

    Zespół KEBSON.pl™

    Debeściak! Zawsze i wszędzie! :)

    Cezary, 05 kwiecień 2017

    :)

    Zespół KEBSON.pl™

    Czas zamowienia zdecydowanie sie poprawil, 10-15 min przed czasem, miesko, skladniki i wielkosc w stosunku do ceny jak zwykle wysmienite, jedynym malutkim minusem bylo mniej warzyw niz zwykle. Ogolnie wielce polecam, najlepszy kebab w miescie.

    Michał, 27 marzec 2017

    Dziękujemy za opinię. Cały czas dążymy do perfekcji, więc będzie coraz lepiej :)
    Zwrócimy uwagę na dodawaną ilość warzyw!

    Zespół KEBSON.pl™

    Błyskawicznie i smacznie:)

    Maja, 03 marzec 2017

    Czas realizacji zamówienia się wydłużył, ale jeśli chodzi o jedzenie to na pewno będę chętnie zamawiać kolejny i kolejny raz.

    Maja, 18 luty 2017

    pyszny kebab !!!!! polecam

    Radosław, 31 styczeń 2017

    Dobry kebab na dowóz :)

    Paweł, 03 październik 2016

    Brak mozliwosci wybrania gratisu do zamowienia powyzej 50 zl, chociaz taka opcja pojawia sie w trakcie skladania zamowienia, nie da sie z niej skozystac. Poza tym ok.

    Wojciech, 31 sierpień 2016

    U nas jest wszystko ok, ale uwaga jest już przekazana do działu technicznego- możliwe, że przy niektórych zamówieniach powstają błędy i jest tak jak Pan pisze- będzie to sprawdzone i poprawione/ pozdrawiamy

    Zespół KEBSON.pl™