Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • debeściak zawsze!

    cezary, 08 sierpień 2018
    dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Jedzenie smaczne, ciepłe i na czas :)

    Patrycja, 27 czerwiec 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko ok. Tylko długi czas oczekiwania

    Paulina, 31 maj 2018
    dziekujemy za opinie pozytywna.
    Zazwyczaj dowozimy w ok 30-50 minut, ale niestety gdy na raz ludzie sie rzucają na żarełko :) to czas dostarczenia sie wydłuża... Prosze jednak miec pewnosc, ze robimy co w naszej mocy aby czas byl jak najszybszy.
    Niestety nie jestesmy w stanie nic zrobic w sytuacji gdy np, przez kilka godzin mamy po 4 zamowienia na godzine a pozniej w ciagu 10 minut przyjmujemy 30 zamowien ....i najgorsze jest to, ze nie da sie przewidziec kiedy to bedzie bo jest to bardzo rozna pora... Zespół KEBSON.pl™

    Brak

    Dominika, 28 kwiecień 2018
    dziekujemy za opinie :) Zespół KEBSON.pl™

    ZAWSZE GIT ;)

    Jan, 18 kwiecień 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    wszystko super ;)

    Małgorzata, 06 kwiecień 2018
    dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybko i smacznie. Dostaliśmy godzinę przed czasem zamowienie

    michał, 19 marzec 2018
    Dziekujemy za opinie :) Mielismy wczoraj bardzo duzo zamowien z racji zamknietych sklepow, wiec nie chcielismy obiecywac szybkich dowozow, ale staralismy sie jak moglismy aby bylo jak najszybsze co sie udało :) Zespół KEBSON.pl™

    brak pełnego zamówienia

    Kuba, 03 marzec 2018
    Czy dzwonil Pan od razu do lokalu w tej sprawie? Prawdopodobnie kierowca sie pomylil wiozac 2 zamowienia na raz i jedna z reklamowek dal pewnie innej osobie zamiast Panstwu...
    W takich sytuacjach zamiast pisac opinie wypadaloby zadzwonic i wyjasnic sprawe. W ciagu 2 lat funkcjonowania mielismy kilka takich sytuacji i zawsze gdy ktos dzwonil od razu wyjasnialismy sytuacje i w ciagu kilkunastu minut szybko dowoziismy reszte zamowienia nawet jezeli musielismy ja ponownie dla Panstwa wykonac. Zespół KEBSON.pl™

    Polecam

    Łukasz, 26 luty 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Super!

    Paweł, 22 luty 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybko i smacznie polecam

    Dawid, 18 luty 2018
    bardzo dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Jest głód i jest mega pyszna sałatka 😊😊😊😊

    Joanna, 11 luty 2018
    Jest głód -> jest KEBSON.pl -> jest 😊 Zespół KEBSON.pl™

    Najlepszy kebab w mieście i ten sos serowy :)

    Michał, 10 luty 2018
    Dziekujemy za opinie. Cieszymy sie ze smakuje:) prosimy nas polecac;) Zespół KEBSON.pl™

    Gdybym miał stworzyć klasyfikację najlepszych kebabów jakie jadłem w życiu to kebab królewski z Kebsona otwierałby tę listę. Mistrzostwo świata!

    Maciej, 29 styczeń 2018
    Bardzo dziekujemy:) Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko ok

    marcin, 26 styczeń 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybko, smacznie, miło ;) Polecam!

    Adrian, 24 styczeń 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybka realizacja miła obsługa dobre jedzenie. Polecam

    Dawid, 21 styczeń 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Żadnych uwag super jedzonko i dostawa oraz miły kontak

    Sebastian, 11 styczeń 2018
    Barrrrdzo dziekujemy i zapraszamy ponownie :) Zespół KEBSON.pl™

    Troszkę zimne i wysuszona bułka, ale można to zrzucić na barki masy zamówień 1 stycznia. Kebab w smaku jednak jak zawsze genialny.

    Maciej, 04 styczeń 2018
    Dziekujemy za wyrozumiałość. 1 stycznia to bedzie z pewnoscia pamiętny dla nas dzien :) Zespół KEBSON.pl™

    Wszysko w najlepszym porządku

    Karol, 29 grudzień 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Zamówienie dostarczone przed czasem, wszystko pycha! :)

    Mateusz, 21 grudzień 2017
    :):) Zespół KEBSON.pl™

    Szybka obsługa a jedzenie idealnie trafiło w gusta zamawiających. Polecamy ;)

    Paweł, 16 grudzień 2017
    Bardzo dziekujemy za opinie :) i zapraszamy ponownie! Zespół KEBSON.pl™

    Szybko i smacznie

    Piotr, 11 grudzień 2017
    bardzo dziekujemy za opinie :) Zespół KEBSON.pl™

    Nieprzyzwoicie dobre. Aż ślinka cieknie na samą myśl o kolejnym zamówieniu.

    Łukasz, 09 grudzień 2017
    :) cieszymy sie niezmiernie Zespół KEBSON.pl™

    Pychotka <3

    Mariola, 03 grudzień 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Jak zawsze pysznie i z ekspresową dostawą :)

    Mariola, 11 listopad 2017
    Dziekujemy bardzo :) Wdrożyliśmy wlasnie nowy system obslugi dowozu do klienta, dzieki czemu dostawy powinny byc duuuuzo szybsze:)
    Zespół KEBSON.pl™

    Jak zawsze pysznie :) Dziękuję za pyszne jedzonko :) Najlepszy kebab w mieście

    Mariola, 05 listopad 2017
    Bardzo dziekujemy !!!!!!!!!! Zespół KEBSON.pl™

    Na zamówienie w weekend czeka sie się 2 godz- miało być 1, 5. Po 1h15min zadzwonił ktoś i zapytał czy mogę podjechać bo jest problem z transportem. W końcu dojechał taxi. Miała być pepsi w ramach rekompensaty- nie było! Jedzenie niezbyt ciepłe. Nie ma już dostępnego sosu musztardowego:(
    Lubiłam tam jeść ale po ostatniej wpadce bardzo się rozczarowalam...

    Monika, 30 październik 2017
    Bardzo przepraszamy za ostatnie niedogodności. Mamy jednak nadzieje, ze zrozumieja Panstwo te chwilowe problemy z naszej strony i wkrótce dadzą nam kolejną szansę. Intensywnie działamy, aby usprawnic w tej chwili dowozy itd. Zespół KEBSON.pl™

    a

    Jakub, 20 październik 2017

    Odbieram gwiazdkę za błąd w zamówieniu. Jak zawsze prosiłam o wymianę ostrych papryczek na ser feta, tym razem ktoś nie wysłuchał mojej prośby, poza tym jak zawsze ok.

    Klaudia, 24 wrzesień 2017
    Bardzo przepraszamy, widocznie pracownik nie zauważył tej notatki lub po przeczytaniu po chwili zapomniał przez zamiszanie spowodowane dużą iloscia zamowien w tamtej chwili ... no cóż jesteśmy tylko ludzmi.... jeszcze raz przepraszamy! Zespół KEBSON.pl™

    .

    Jakub, 11 wrzesień 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Uwagi Prosimy napisz kilka słów

    Jakub, 07 wrzesień 2017
    dziekuje za 5 gwiazdek :) Zespół KEBSON.pl™

    Jak zawsze NAJLEPSZE!! :)

    Klaudia, 31 sierpień 2017
    :) :) Zespół KEBSON.pl™

    Kebaby super, polecam wymarzony.

    Krzysztof, 27 sierpień 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    wszystko super

    Aneta, 17 sierpień 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Kebaby raczej przeciętne. Błędy w formularzach przy płatności online... Duużo do poprawienia.

    Paweł, 14 sierpień 2017
    dziekujemy za opinie i bardzo prosimy o napisanie maila na kontakt@kebson.pl co dokladnie jest wg Pana do poprawienia oraz jakie bledy sa w formularzach ? Zespół KEBSON.pl™

    Jak zwykle super :)

    Krzysztof, 15 lipiec 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Frytki trochę zaparowane i nie chrupiące, ale Kebab super!

    Kanstantsin, 10 lipiec 2017
    Dziękuję za opinie.
    Niestety jeżeli chodzi o frytki to pakujemy świeżo wypiekane- cieplutkie i w dostawie jeszcze parują- próbowaliśmy już kilku rodzajów opakowań.
    ... a jeżeli by trochę poleżały to by stygły co też nie jest dobre...
    Jeżeli ma Pan jakiś pomysł lub sugestie bardzo prosimy o maila.
    pozdrawiamy! Zespół KEBSON.pl™

    Q

    Agnieszka, 03 lipiec 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    mniam,duużo mięsa

    Bartosz, 27 czerwiec 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Albo nowego kucharza macie albo niewiem co jest ale wczoraj do pizzy zamiast sosu zwyklego pomidorowego dostalam pikantny barbecue i cala pizza poszla do kosza bo nie jemy pikantnych potraw a dzisiaj zamawiane frytki byly blade i twarde a polowa salaty lodowej w tortilli byla juz ciemna. Pozdrawiam

    Justyna, 25 czerwiec 2017
    Bardzo przepraszamy, za tą sytuacje. Faktycznie mamy nowego pracownika. Dziękujemy za opinie- dzieki temu wiemy na co mu zwrocić uwagę. Mam nadzieję, że skorzystają jeszcze Panstwo z naszych usług. Zespół KEBSON.pl™

    Zamówienie zostało opóźnione prawie godzinę później i nie miał prawa do zniżki, pizza była dobra!

    Hugo, 05 czerwiec 2017
    Bardzo przepraszamy, faktycznie Panstwa zamówienie było opóźnione z powodu mega duzej ilosci zamowien w tamtym okresie (chociaz lokal otwarty jest do 1 to wczoraj zostalismy do 3) Jeszcze raz przeprszamy i wysylamy smsem kod znizkowy. pozdrawiamy! Zespół KEBSON.pl™

    Szybka dostawa i pyszne jedzenie

    Paulina, 15 maj 2017
    Bardzo dziękujemy za opinię :) Zespół KEBSON.pl™

    Zazwyczaj długi czas oczekiwania na zamówienie.

    Aleksandra, 12 maj 2017
    Dziękujemy za komentarz i sugestię. Czas oczekiwania to w 90% zamówień ok 50 minut, ale w chwilach dużego ruchu niestety się wydłuża do ok. 1h20min czego niestety nie jesteśmy w stanie obejść ponieważ w bardzo różnych godzinach zdarzają się takie chwile większego ruchu i trwają jedynie ok. 1-2h więc nie ma możliwości zatrudnienia na ten czas dodatkowego kierowcy. Mamy jednak nadzieję, że smak naszych potraw rekompensuje czasem dłuższy czas oczekiwania. (dodatkowo dodam, że niestety Państwa adres jest trochę daleko od naszego lokalu i to też może być powodem, tym bardziej gdy są korki bo trasa do Państwa prowadzi własnie przez centrum) Zespół KEBSON.pl™

    Super

    Piotr, 24 kwiecień 2017
    dziękujemy i zapraszamy ponownie :) Zespół KEBSON.pl™

    Kebab dobry jak zawsze, niestety mniejszy niż dotychczas mimo, że zawsze zamawiam ten sam.

    Klaudia, 22 kwiecień 2017
    Dziękujemy za opinie, mozliwe ze przygotowywal go nowy pracownik. Dzieki państwa sugestii wiemy na co mamy mu zwrocic jeszcze uwage Zespół KEBSON.pl™

    Super

    julita, 21 kwiecień 2017
    Dziękujemy i zapraszamy ponownie :) Zespół KEBSON.pl™

    Debeściak! Zawsze i wszędzie! :)

    cezary, 05 kwiecień 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Czas zamowienia zdecydowanie sie poprawil, 10-15 min przed czasem, miesko, skladniki i wielkosc w stosunku do ceny jak zwykle wysmienite, jedynym malutkim minusem bylo mniej warzyw niz zwykle. Ogolnie wielce polecam, najlepszy kebab w miescie.

    Michał, 27 marzec 2017
    Dziękujemy za opinię. Cały czas dążymy do perfekcji, więc będzie coraz lepiej :)
    Zwrócimy uwagę na dodawaną ilość warzyw! Zespół KEBSON.pl™

    Błyskawicznie i smacznie:)

    Maja, 03 marzec 2017

    Czas realizacji zamówienia się wydłużył, ale jeśli chodzi o jedzenie to na pewno będę chętnie zamawiać kolejny i kolejny raz.

    Maja, 18 luty 2017

    pyszny kebab !!!!! polecam

    Fjc, 31 styczeń 2017

    Dobry kebab na dowóz :)

    Paweł, 03 październik 2016

    Brak mozliwosci wybrania gratisu do zamowienia powyzej 50 zl, chociaz taka opcja pojawia sie w trakcie skladania zamowienia, nie da sie z niej skozystac. Poza tym ok.

    Wojciech, 31 sierpień 2016
    U nas jest wszystko ok, ale uwaga jest już przekazana do działu technicznego- możliwe, że przy niektórych zamówieniach powstają błędy i jest tak jak Pan pisze- będzie to sprawdzone i poprawione/ pozdrawiamy Zespół KEBSON.pl™
  • Cała tortilla była rozwalona, brakowało składników , zimna . Nie dało się tego złożyć nawet

    Przemysław, 15 lipiec 2018
    Bardzo przepraszamy. Jezeli jednak wystawia Pan opinie gdy jest Pan niezadowolony z zamowienia, dobrym pomyslem byloby wystawienie rowniez opinii do kilku poprzednich Panstwa zamowien, ktore prawdopodobnie byly OK skoro ciagle Pan zamawia... Dodatkowo nie wiem o jakie skladniki chodzi- ktorych brakowało.- jezeli papryczki ostre to prosze czytac uwaznie menu, gdyz od tygodnia juz nie sa w skladzie tego kebaba gdyz mielismy sporo klientow ktorzy chcieli krolewski bez papryczek, wiec w tej chwili mozna je sobie dodatkowo dokupic jezeli ktos chce.

    Zespół KEBSON.pl™

    Super!

    Paulina, 23 czerwiec 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko pięknie ładnie

    Gabriela, 12 maj 2018
    dziekujemy Zespół KEBSON.pl™

    Bardzo sprawnie i smacznie :)

    Michał, 22 kwiecień 2018
    dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Jak zawsze pycha :)

    Mateusz, 15 kwiecień 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybko sprawnie dobrze !

    Marcin, 25 marzec 2018
    Dziekujemy za opinie :) Zespół KEBSON.pl™

    Zamówienie złożone około godziny 14 z prośbą o dostawę na 16. Przyszło o 17 i było zimne, na pytanie telefoniczne kiedy przyjdzie zamówienie, bo już myśleliśmy że nie przyjdzie wcale i Pani bardzo opryskliwie powiedziała że wyśle jak będzie gotowe i się rozłączyła. Nie polecam.

    Adrian, 09 marzec 2018

    polecam

    ELPOS, 27 luty 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    👍

    marcin, 26 luty 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko Ok super obsługa

    michał, 18 luty 2018
    bardzo dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Najlepszy sos serowy

    Kamila, 12 luty 2018
    Dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Mięsa w dużym kebabie tyle co kot napłakał

    Bartosz, 10 luty 2018

    Po raz pierwszy jestem średnio zadowolony. Kebaby zimne, a do tego w jednym z nich praktycznie cała zawartość była w sreberku, a nie w bułce. Owszem, nie problem wrzucić to do środka, ale tak być nie powinno.

    Maciej, 10 luty 2018
    Bardzo dziekujemy za sugestie. Niestety czasem mimo najszczerszych starań może coś nie wyjść...
    Dziekujemy rowniez za poprzednie pozytywne oceny do zamowien: nr 4886657 oraz 4779868
    ... i prosimy jezeli to nie problem o wystawienie opinii do pozostalych Panstwa zamowien tzn m.in. 4857959 , 4750630 , 4679675 , 4487278 Zespół KEBSON.pl™

    Brak

    Paweł, 28 styczeń 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Bardzo dobra kebaby

    Esen, 25 styczeń 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybko i smacznie

    Maciej, 23 styczeń 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko pyszne jak zawsze

    ELPOS, 16 styczeń 2018
    :):) Zespół KEBSON.pl™

    Kozak

    Jan, 07 styczeń 2018
    dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Na mega głód kebson jest niezawodny 😊😊😊😊 i jaka mila obsługa...😊😊😊😊

    Joanna, 31 grudzień 2017
    dziekujemy za opinie :) Zespół KEBSON.pl™

    Na czas, ciepłe i pyszne :)

    Patryk, 28 grudzień 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Polecam.

    Kamila, 17 grudzień 2017
    dziękujemy i zapraszamy ponownie :) Zespół KEBSON.pl™

    Dojechał ciepły, smaczny i cały ;) ...jak brak pomysłu na obiad, a dopadł głód i w portfelu brak gotówki, to można zapłacić kartą, a więc rewelacja ;)

    Adrian, 13 grudzień 2017
    polecamy sie :) Zespół KEBSON.pl™

    .

    Mariola, 10 grudzień 2017
    Dziekujemy za opinie :) Zespół KEBSON.pl™

    Na spodzie kubełka zawsze same warzywa :C

    Piotr, 05 grudzień 2017

    Jedzenie pychaaa, obsługa Suuuper :)

    Mateusz, 28 listopad 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Pyszne, szybka dostawa :)

    Sebastian, 07 listopad 2017
    Bardzo dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    +

    Jakub, 02 listopad 2017
    dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Dobre

    Sebastian, 23 październik 2017
    :) polecamy się Zespół KEBSON.pl™

    Kebsy słabe mało mięsa i sama kapusta pekińska.

    Łukasz, 01 październik 2017
    Przepraszamy, mozliwe z pracownik nie dolozyl nalezytej starannosci przy wykonywaniu tego zamowinia. Prosimy dac nam druga szanse! Jezeli cos bedzi nie tak przy kolejnym prosze napisac na zamowienia@KEBSON.pl a wtedy z pewnoscia nalezycie sytuacje rozwiazemy, ale mysle ze to nie powinno sie juz powtorzyc. Zespół KEBSON.pl™

    bardzo fajne. polecam sos piri piri

    Adam, 14 wrzesień 2017

    Brak możliwości zapłaty online przez bank PKO BP

    Łukasz, 10 wrzesień 2017
    Dziekuje za informacje. Sprawdzimy to! Zespół KEBSON.pl™

    Odejmuje gwiazdkę za długi czas oczekiwania oraz za zbyt mocno spieczoną bułkę, poza tym wszystko ok ;)

    Klaudia, 06 wrzesień 2017
    Dzieki za opinie oraz sugestie nad czym musimy popracować! Zespół KEBSON.pl™

    git

    Jakub, 30 sierpień 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Dghhff

    Radosław, 22 sierpień 2017

    b. długi czas oczekiwania - ok. 2h

    Łukasz, 16 sierpień 2017
    Dziekujemy za opinie. Przeparszamy za dluzszy czas oczekiwania. Zapewniamy, ze ok. 2 h zdarza sie bardzo rzadko. Zespół KEBSON.pl™

    W piątek namówiłem prawie cały office do zamówienia kebabów w tortilli i frytek - każdy został najedzony i zadowolony! Dostaliśmy też gratisy co sprawiło dodatkową przyjemność :) Polecam

    Kanstantsin, 12 sierpień 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    git

    Krzysztof, 12 lipiec 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko super. Szybka dostawa, wygodne zamówienia online :)

    Bartosz, 04 lipiec 2017
    :)' Zespół KEBSON.pl™

    Jak zawsze pysznie, ale ostatnio w królewskim nie miałem jalapenio a w wymarzonym dodana była sałata a wcale nie chciałem. takie drobne uwagi

    Michał, 02 lipiec 2017
    Dziekuje za opinie i sugestie :) Zespół KEBSON.pl™

    Tylko spodziewałem się że ten najostrzejszy sos będzie mocniejszy ;-)

    Łukasz, 26 czerwiec 2017
    Piri piri? Ojj to nastepnym razem mozna poprosic o wiecej sosu i np. Dodatkowe papryczki jalapeno;) Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko OK

    Marek, 09 czerwiec 2017
    dziekujemy za opinie Zespół KEBSON.pl™

    Dostawa Mega Express :)))))))))))))))))))))

    Marek, 02 czerwiec 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    supcio bylo

    Andrzej, 13 maj 2017
    :) Zespół KEBSON.pl™

    W dostawie dajcie trochę cieplejsze i będzie idealnie. ;-)

    Rafał, 06 maj 2017
    Dziękujemy za opinię :) Zrobimy co w naszej mocy. Zespół KEBSON.pl™

    Kierowca 2 minuty przed czasem a jedzenie bardzo zimne :( Słabo

    Konrad, 22 kwiecień 2017
    Bardzo prosimy o kolejną szansę. Zawsze staramy się dostarczać jedzenie jak najszybciej i aby pozostawało ciepłe... ale od czasu do czasu niestety tak bywało, że i tak dojeżdżało już nie najcieplejsze mimo wysiłku i staranności z naszej strony i dlatego właśnie dzisiaj kupiliśmy "podgrzewaną komorę do zamontowania w samochodzie" do przewożenia posiłków. Jutro lub pojutrze zostanie zamontowana i mamy nadzieję, że zda ona egzamin, aby już kompletnie wyeliminować takie sytuacje. Zespół KEBSON.pl™

    Po ,,przygodzie'' ze zmianą bułek znów jest PYSZNIE :) Doskonałe proporcje mięsa, warzyw i sosu :) Aż ślinka leci na samo wspomnienie :) Mega + za szybką reakcję na sugestie klienta.

    Mariola, 21 kwiecień 2017
    Dziękujemy za ocenę! Staramy się jak możemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Wyjątkowo zepsute zamówienie. Bułka była zupełnie inna niż zawsze i nie grilowana. Zamawiam często i pierwszy raz zdażyło mi się dostać kebab zrobiony na ,,odwal się''

    Mariola, 20 kwiecień 2017
    Przepraszamy. Próbowaliśmy zmienić dostawcę bułek na - nie ukrywamy- trochę tańsze i słyszeliśmy wiele opinii, że również smaczniejsze...
    ale po 2 dniach zrezygnowaliśmy z nich bo niestety nie grillują się tak jak powinny i nie wychodzą tak smacznie jak poprzednie- także od razu już wróciliśmy do poprzednich.
    Kebab jednak zapewniam nie był zrobiony na odwal się, ale wraz z przeprosinami za gorszą bułkę i możliwe, że niechcący gorzej przygotowane zamówienie wysyłamy na Pani nr telefonu kod rabatowy na kolejne zamówienie.
    Dziękujemy również za rzeczowe opinie bo to właśnie dzięki nim możemy reagować na niedociągnięcia i się doskonalić oraz sprawdzać czy trafiamy w gusta naszych gości.
    pozdrawiamy serdecznie! Zespół KEBSON.pl™

    Bardzo dobry kebab. Szybka dostawa i gratis mirinda. Polecamy

    Tomasz, 03 kwiecień 2017
    Polecamy się na przyszłość :) Zespół KEBSON.pl™

    Dostawa bardzo szybko. Kebab bardzo dobry, napewno jeszcze nie raz stąd zamówie :)

    Klaudia, 27 marzec 2017
    Zapraszamy ! :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybko, smacznie i z gratisem za poslizg ;)

    Maja, 22 luty 2017
    Cieszymy się, że smakowało :) Zespół KEBSON.pl™

    Kebab bardzo dobry, smaczne mięso. Kolejne zamówienie i dowóz znów się spóźnił jakieś 7 minut. Oprócz tego wszystko super.

    Fjc, 01 luty 2017

    Po raz kolejny zamówienie opóźnione i zimne, a szkoda bo kebab dobry. Na dowóz więcej nie zamówię, w lokalu jak najbardziej.

    Daniel, 23 styczeń 2017

    Kebab był przepyszny, ale rozmiar zapiekanki troche mnie rozczarował (kartonik 1,5x większy od samej zapiekanki) :p

    Marek, 02 wrzesień 2016
    Nasze zapiekanki zawsze są tej wielkości, a ostatnio przypadkowo dostaliśmy większe kartoniki, więc tak wyszło. Swoją drogą jeżeli ktoś wie skąd dostać jeszcze większe bułki do zapiekanek to niech do nas napisze bo moglibyśmy wprowadzić też większe, ale nigdzie nie można dostać smacznych dłuższych bułeczek w Białymstoku.../ pozdrawiamy :) Zespół KEBSON.pl™