Opinie

Nie ufasz nam, zaufaj naszym klientom.

  • Wszystko super!!! Polecam!!!

    Valeria, 16 sierpień 2019
    Dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybciej niż myślałem. Dzięki

    Pawel, 21 czerwiec 2019
    Dziekujemy za opinie !:) Zespół KEBSON.pl™

    .

    Marcin, 14 czerwiec 2019
    dziekujemy i pozdrawiamy ! Zespół KEBSON.pl™

    Świeże, smaczne

    Damian, 22 maj 2019
    Bardzo dziekujemy za komentarz :) Zespół KEBSON.pl™

    Takie spoko

    Łukasz, 29 kwiecień 2019
    dziekujemy! Zespół KEBSON.pl™

    Zamawialam frytki dostalam krążki cebulowe

    Iza, 19 kwiecień 2019
    Witam! Krążki cebulowe sa w wiekszej cenie, wiec w sumie wyszliscie Panstwo na plus :) Oczywiscie pod warunkiem ze krazki smakowaly. Rozumiem, oczywiscie, ze to nasza pomylka i kazdy chce dostac to co zamawiał! Przepraszamy serdecznie! Rozumiem rowniez, ze kebaby smakowały skoro nic o tym nie piszecie Panstwo. Jeszcze raz przepraszamy za niedopatrzenie i pozdrawiam serdecznie i zapraszamy ponownie! Nastepnym razem napiszcie w komentarzu o tej sytuacji, a dodamy frytki GRATIS! Zespół KEBSON.pl™

    Jak zawsze szybko i smacznie. :)

    Łukasz, 11 marzec 2019
    bardzo dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    .

    Marcin, 17 luty 2019
    dziekuje za ocene Zespół KEBSON.pl™

    Jedzenie było smaczne, dowóz szybki lecz sam rozmiar jedzenia nie był adekwatny do ceny.

    Adrian, 08 styczeń 2019
    dziekujemy za opinie Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko ok.

    arkadiusz, 02 styczeń 2019
    Dziekujemy bardzo za opinie ! Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko super.

    Katarzyna, 08 grudzień 2018
    Dziekujemy za opinie ! Zespół KEBSON.pl™

    Ok

    Mariusz, 22 listopad 2018
    dziekujemy za opinie Zespół KEBSON.pl™

    Po złożeniu zamówienia online i zadzwonieniu pani która odebrała była bardzo nie miła nie kulturalna oraz chamska.

    Joanna, 06 listopad 2018
    Bardzo prosze o maila z dokladnym opisem sytuacji oraz zacytowaniem rozmowy na kontakt@kebson.pl Zespół KEBSON.pl™

    Bardzo dobre wymarzone kebaby

    Jakub, 21 wrzesień 2018
    dziekujemy za opinie :) Zespół KEBSON.pl™

    Jedzenie smaczne, ciepłe i na czas :)

    Patrycja, 27 czerwiec 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko ok. Tylko długi czas oczekiwania

    Paulina, 31 maj 2018
    dziekujemy za opinie pozytywna.
    Zazwyczaj dowozimy w ok 30-50 minut, ale niestety gdy na raz ludzie sie rzucają na żarełko :) to czas dostarczenia sie wydłuża... Prosze jednak miec pewnosc, ze robimy co w naszej mocy aby czas byl jak najszybszy.
    Niestety nie jestesmy w stanie nic zrobic w sytuacji gdy np, przez kilka godzin mamy po 4 zamowienia na godzine a pozniej w ciagu 10 minut przyjmujemy 30 zamowien ....i najgorsze jest to, ze nie da sie przewidziec kiedy to bedzie bo jest to bardzo rozna pora... Zespół KEBSON.pl™

    Brak

    Dominika, 28 kwiecień 2018
    dziekujemy za opinie :) Zespół KEBSON.pl™

    ZAWSZE GIT ;)

    Jan, 18 kwiecień 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    wszystko super ;)

    Małgorzata, 06 kwiecień 2018
    dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybko i smacznie. Dostaliśmy godzinę przed czasem zamowienie

    michał, 19 marzec 2018
    Dziekujemy za opinie :) Mielismy wczoraj bardzo duzo zamowien z racji zamknietych sklepow, wiec nie chcielismy obiecywac szybkich dowozow, ale staralismy sie jak moglismy aby bylo jak najszybsze co sie udało :) Zespół KEBSON.pl™

    brak pełnego zamówienia

    Kuba, 03 marzec 2018
    Czy dzwonil Pan od razu do lokalu w tej sprawie? Prawdopodobnie kierowca sie pomylil wiozac 2 zamowienia na raz i jedna z reklamowek dal pewnie innej osobie zamiast Panstwu...
    W takich sytuacjach zamiast pisac opinie wypadaloby zadzwonic i wyjasnic sprawe. W ciagu 2 lat funkcjonowania mielismy kilka takich sytuacji i zawsze gdy ktos dzwonil od razu wyjasnialismy sytuacje i w ciagu kilkunastu minut szybko dowoziismy reszte zamowienia nawet jezeli musielismy ja ponownie dla Panstwa wykonac. Zespół KEBSON.pl™

    Polecam

    Łukasz, 26 luty 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Super!

    Pawel, 22 luty 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybko i smacznie polecam

    Dawid, 18 luty 2018
    bardzo dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Jest głód i jest mega pyszna sałatka 😊😊😊😊

    Joanna, 11 luty 2018
    Jest głód -> jest KEBSON.pl -> jest 😊 Zespół KEBSON.pl™

    Najlepszy kebab w mieście i ten sos serowy :)

    Michał, 10 luty 2018
    Dziekujemy za opinie. Cieszymy sie ze smakuje:) prosimy nas polecac;) Zespół KEBSON.pl™

    Gdybym miał stworzyć klasyfikację najlepszych kebabów jakie jadłem w życiu to kebab królewski z Kebsona otwierałby tę listę. Mistrzostwo świata!

    Maciej, 29 styczeń 2018
    Bardzo dziekujemy:) Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko ok

    marcin, 26 styczeń 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybko, smacznie, miło ;) Polecam!

    Adrian, 24 styczeń 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybka realizacja miła obsługa dobre jedzenie. Polecam

    Dawid, 21 styczeń 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™
  • Czas oczekiwania przedłużony o prawie 2 godziny. Posiłek dotarł zimny. Co do smaku trudno ocenić zimne frytki i kebab.

    Robert, 05 sierpień 2019
    Zamowienie zostalo wyslane na Jodlowa, ale w Bialymstoku, a nie w Ignatkach (przez blad pracownika) za co bardzo przepraszamy. Nastepnie ponownie wykonane zamowienie moglo byc wyslane dopiero po dluzszym czasie bo znow trafilo do kolejki wysylania zamowien ktorych w tym okresie bylo bardzo duzo, a pracownicy nie oznaczyli go jako pilne (znow ich blad i bardzo za to przepraszamy :( )
    Za chwile w smsie wyslemy duzy rabat na kolejne zamowienie i mamy nadzieje, ze w jakims stopniu zrekompensuje to tą sytuacje. Zespół KEBSON.pl™

    Ok

    Piotr, 16 czerwiec 2019
    dziekujemy Zespół KEBSON.pl™

    Zamówienie pyszne i na czas

    Ewelina, 11 czerwiec 2019
    dziekujemy Zespół KEBSON.pl™

    Jest ok.

    Iwona, 03 maj 2019
    dziekujemy! Zespół KEBSON.pl™

    Jedzenie ok dostawa szybką tylko troche chłodne danie.

    arkadiusz, 20 kwiecień 2019
    Dziekujemy za opinie! Trudno powiedziec czemu tym razem danie do Pana dostarczone było chłodne. Zrobione było na chwile przed wydaniem kierowcy- który wiozł je w podgrzewanej torbie jak zawsze.... a z poprzednich Pana opinii wynika, ze dojeżdżało ciepłe wczesniej na ten adres. Moze dlatego, ze wczesniej widze, ze zamawiał Pan kebsa królewskiego który jest zapiekany z serem w piecu (temp400st) a teraz zamowil Pan kebs drwala który nie jest tak jak tamten wkladany do pieca, tylko do grillowanej cieplej bulki dodajemy cieple sciete mieso, ale rowniez zimny sos i warzywa. Zespół KEBSON.pl™

    Nie raz zamawiałem i tylko kilka razy się zawiodłem ( proszę zwrócić uwagę na świeżość pomidorów, ponieważ czasem nie smakują dobrze, natomiast czerwona cebula bywała gorzka, zaś mięso nie zawsze było dobrze przypieczone). Jednakże końcowa ocena nie może być inna niż 5: za szybką dostawę i smaczne jedzenie. Wpadki się zdarzają z różnych przyczyn, w moim przypadku pomyłki nie przysłaniają mi pozytywów tego lokalu i pewnie jeszcze tu wrócę.

    Hubert, 21 marzec 2019
    Bardzo dziekuje za bardzo rzeczową opinie! Zapewniam, ze bedziemy zwracać wieksza uwage na to co Pan wymienił. Pomidory mysle, ze zawsze sa swieze bo mamy codziennie dostawy i kroimy je nawet kilka razy dziennie tylko, ze zimą niestety faktycznie czasem dostarczaja nam takie, ze nie smakuja one tak dobrze jak latem. Czerwoną cebule czasem kroiliśmy przez maszynę która trochę ją "zgniatała" i mozliwe ze stad taki posmak, ale juz tak nie bedziemy robic tylko zawsze kroic recznie, aby byla duzo lepsza w smaku. Jezeli chodzi o mieso, to bedziemy zwracac na to jeszcze wieksza uwage. Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam ! Zespół KEBSON.pl™

    Szybko i bardzo smaczne. :)

    Kamil, 26 luty 2019
    bardzo dziekuje za opinie ! Zespół KEBSON.pl™

    Szybko,dużo ,smacznie :)

    Marcin, 10 styczeń 2019
    bardzo dziekuje! Zespół KEBSON.pl™

    Było ok frytki trochę wodniste :)

    Krzysztof, 03 styczeń 2019
    Dziekujemy bardzo za opinie! Frytki zamawiane z dowozem niestety nigdy nie dojada tak chrupiące jak jedzone w lokalu na miejscu :( Probowalismy roznych sposobow pakowania itd. Jezeli widzial Pan jakis skuteczny sposob bardzo bedziemy wdzieczni za maila na kontakt@kebson.pl Zespół KEBSON.pl™

    Mało mięsa

    Szymon, 23 grudzień 2018
    W kebabie ktory Pan zamowil jest 100g miesa. Faktycznie nie jest to duzo. Nastepnym razem proponuje kebab DUZY albo MEGA Zespół KEBSON.pl™

    Nie dość, że zimne to jeszcze włosy w kebabie. Nie polecam!

    Beata, 01 grudzień 2018
    Bardzo przepraszamy !!!!!!!!!!!! Prosimy o drugą szansę. Taka sytuacja oczywiscie nie powinna miec miejsca. Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko było w porządku pyszne kebaby

    Przemysław, 13 listopad 2018
    bardzo dziekuje za napisanie recenzji :) Zespół KEBSON.pl™

    Polecam !!

    Monika, 28 październik 2018
    Dziekujemy za opinie :) Zespół KEBSON.pl™

    debeściak zawsze!

    Cezary, 08 sierpień 2018
    dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Super!

    Paulina, 23 czerwiec 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko pięknie ładnie

    Gabriela, 12 maj 2018
    dziekujemy Zespół KEBSON.pl™

    Bardzo sprawnie i smacznie :)

    Michał, 22 kwiecień 2018
    dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Jak zawsze pycha :)

    Mateusz, 15 kwiecień 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybko sprawnie dobrze !

    Marcin, 25 marzec 2018
    Dziekujemy za opinie :) Zespół KEBSON.pl™

    Zamówienie złożone około godziny 14 z prośbą o dostawę na 16. Przyszło o 17 i było zimne, na pytanie telefoniczne kiedy przyjdzie zamówienie, bo już myśleliśmy że nie przyjdzie wcale i Pani bardzo opryskliwie powiedziała że wyśle jak będzie gotowe i się rozłączyła. Nie polecam.

    Adrian, 09 marzec 2018

    polecam

    ELPOS, 27 luty 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    👍

    marcin, 26 luty 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko Ok super obsługa

    michał, 18 luty 2018
    bardzo dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Najlepszy sos serowy

    Kamila, 12 luty 2018
    Dziekujemy :) Zespół KEBSON.pl™

    Mięsa w dużym kebabie tyle co kot napłakał

    Bartosz, 10 luty 2018

    Po raz pierwszy jestem średnio zadowolony. Kebaby zimne, a do tego w jednym z nich praktycznie cała zawartość była w sreberku, a nie w bułce. Owszem, nie problem wrzucić to do środka, ale tak być nie powinno.

    Maciej, 10 luty 2018
    Bardzo dziekujemy za sugestie. Niestety czasem mimo najszczerszych starań może coś nie wyjść...
    Dziekujemy rowniez za poprzednie pozytywne oceny do zamowien: nr 4886657 oraz 4779868
    ... i prosimy jezeli to nie problem o wystawienie opinii do pozostalych Panstwa zamowien tzn m.in. 4857959 , 4750630 , 4679675 , 4487278 Zespół KEBSON.pl™

    Brak

    Paweł, 28 styczeń 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Bardzo dobra kebaby

    Esen, 25 styczeń 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Szybko i smacznie

    Maciej, 23 styczeń 2018
    :) Zespół KEBSON.pl™

    Wszystko pyszne jak zawsze

    ELPOS, 16 styczeń 2018
    :):) Zespół KEBSON.pl™